sztár fogyás

Fogyás fogyott

fogyás fogyott fogyás vermont

Nosalty Fogyásának köszönhetően teljesen megváltozott az élete: sokkal magabiztosabb és felszabadultabb lett, emiatt belevágott legnagyobb álmai megvalósításába is. A most 32 éves Amber Hope soha nem reggelizett, ebédre sem evett fogyás fogyott, azonban vacsorára mindig hatalmas adagokat fogyasztott.

fogyás fogyott szinergia fogyás columbia sc

Állítása szerint egyedül megevett egy teljes pizzát, és naponta legalább doboz cukros üdítő is lecsúszott. Csak üdítőt és energiaitalt ittam.

Ajánlott videók

Eldöntöttem, hogy videojáték-fejlesztő akarok lenni, szeretnék színészkedni is, és fogyni akarok. A változás Amber kezdésként alacsony szénhidráttartalmú étrendre váltott, igyekezett a napi kalóriabevitelét alatt tartani.

fogyás fogyott csinál e hep c ot a fogyás

Később azonban a vegán életmód mellett tette le a voksát, miután elolvasott egy erről szóló könyvet, és edzeni is elkezdett. Az életmódváltásnak köszönhetően Amber körülbelül egy év leforgása alatt a testsúlya felétől megszabadult. Amber Hope mcammertime által megosztott bejegyzés A többi álmát is valóra váltotta A fogyás során elért sikerei az élet más területein is inspirálták.

fogyás fogyott fogyjon mint egy főnök

Egy videójáték-fejlesztő csapat tagjaként kezdett dolgozni, és egy fejlesztői versenyt is megnyert. Emellett az amatőr színjátszásba is belevágott, egy sorozat promójában és egy tévés valóságshow-ban is felbukkant. Elkezdett online edzéseket tartani, majd pedig személyi edző lett.

Most másoknak segít.