A legjobb gyógynövények fogyáshoz és zsírégetéshez diéta nélkül

Gyógynövények zsírégetéshez. Zsírolvasztó gyógynövények- ezek segíthetik a fogyást

Tartalom

  Vannak-e zsírégető hatású gyógynövények? A dietetikus válaszol MME Vannak-e olyan gyógynövényteák, amelyek segítik a fogyást és a zsírégetést? Erre a kérdésre adott választ Somogyi-Kovács Anita, a Mindmegette dietetikus szakértője. Vannak olyan gyógynövényteák, amelyek segíthetnek a fogyásban, illetve elősegíthetik gyógynövények zsírégetéshez zsírégetést?

  gyógynövények zsírégetéshez

  Klaudia, Budapest Ne hidd, hogy hashajtó teás kúrával azonnali eredményt érhetsz el! Legfeljebb a kihajtott vízmennyiségnek megfelelő testsúlycsökkenést tapasztalod majd, esetleg a hasmenésed lesz.

  Azt se feledd, hogy ilyenkor, a zsíron kívül, a vitaminok és az ásványi anyagok is kiürülnek a szervezetedből.

  gyógynövények zsírégetéshez

  Mégis, a zöld tea vegyületei például elősegíthetik a fogyást. A szenna- és a mályvatea igen erős hashajtó, ezeknél nagy a rászokás veszélye.

  Az ebbe a csoportba tartozó összes gyógynövény segít kilók leadásában. Ezért a kiváló eredmények elérése érdekében össze kell gyűjteni egy egyedi gyógynövénykészletet a fogyáshoz.

  Érdemes inkább a hazai fűszereket felhasználnia. A csípős paprika kapszaicinje például a zsírraktározás mértékét, illetve az elfogyasztott étel mennyiségét egyaránt csökkentheti.

  gyógynövények zsírégetéshez

  A bors piperinje szintén hasonló módon hat, ezért ezt is folyamatosan használhatod ám természetesen csak akkor, ha teljesen egészséges vagy!