Karcsúsító Libanon
Legyünk óvatosak, mert hamar elkezdenek pattogni.
Gyorsan dobjuk bele a felszeletelt hagymát és vegyük vissza a hőfokot közepesig, és pároljuk üvegesre a hagymát. Kapcsolódó receptek Ehhez kb.
Adjuk hozzá a gyömbért, a fokhagymát, a csípőspaprikát, a curryport, az őrölt köményt és süssük kb 3 karcsúsító Libanon. Ehhez keverjük a paradicsompürét és főzzük egy percet.
Indítás után általában alacsony tartományú rezgésről van szó. Növelje a sebességet a személyes igényeinek megfelelően.
Az így elkészült alaphoz hozzáadjuk a lencsét és jól átkeverjük, hogy átjárják a fűszerek. Hozzáadhatjuk a fahéj rudacskát, a vizet és a kókusztejet.
Forrásig hevítsük, csökketsük a hőfokot, hogy csak csendesen gyöngyözzön. Részben fedjük le, és főzzük lassú lángon.
Addig főzzük, amíg a lencse részben elveszíti a formáját és megpuhul kb. Adjunk hozzá folyadékot, hogy karcsúsító Libanon a kívánt sűrűséget. Vegyük le a tűzről az edényt, sózzuk és ízesítsük a citromlével.
Watch: Burqa-clad Muslim women practice yoga in Varanasi
Hagyjuk kihülni. Karcsúsító Libanon esetén érdemes higítani, mivel könnyen besűrűsödik. Bele is főzhetjük őket, de ne túl sokáig, mert elveszíthetik a színüket.
Melegen tálaljuk rizzsel, bulgurral vagy esetleg hús mellé köretként.