A kolumbiai szavannák anekikus földigiliszta diétája

Kolumbiai fogyás

Tartalom

  A kolumbiai szavannákból származó anekikus földigiliszta étrendje: ökológiai csoportok megkérdezése.

  kolumbiai fogyás kiegészítés a fogyáshoz

  Add hozzá Mendeley-hez Absztrakt Morfológiai karakterkészleten alapuló ökológiai osztályozás alkalmazható a földigiliszta funkcióinak leírására. Ezeket a kapcsolatokat azonban ritkán igazolták.

  kolumbiai fogyás singulair fogyás mellékhatások

  A Martiodrilus carimaguensis Glossoscolecidae földigiliszta zúzmarait tanulmányoztuk annak kiderítésére, hogy anekikus morfológiája összhangban van-e étrendjével sekély alommaradványok és mély szerves-ásványi anyag. A növényi töredékek 80 százaléka mikroszkópos volt, és többnyire beépült a szerves-ásványi földigiliszta gipszbe, amely jól megőrződött a zúzában.

  kolumbiai fogyás gyógynövények a zsír eltávolítására a testből

  A koprofágia és a rizofágia a M. Az előállított gipszek azonban nagyon változatosak voltak étrendjükben, ami kolumbiai fogyás lehet egy tipikus anekikus étrend átmeneti elfogadásával bizonyos időszakokban.

  A Martiodrilus carimaguensis üröm zúzmarait tanulmányozták annak igazolására, hogy anekikus morfológiája miatt sekély talajjal kevert almot fogyasztott.

  kolumbiai fogyás karcsúsító férfi fehérnemű

  A növényi töredékek, a gyökerek, az amorf szerves anyagok és az ásványi anyagok térfogatszázaléka 13 felnőtt egyed zúza tartalmában, nagyítóval végzett közvetlen megfigyeléssel és mikroszkóp alatt meghatározva 63, 5, 6,5, illetve 30 térfogatszázalék. A növényi töredékek 80 százaléka mikroszkópos, és beépül a giliszta ürülékébe.

  Öntvényei azonban igazolják az étrend változékonyságát, amely egy tipikus anekikus étrend átmeneti elfogadásából eredhet.

  kolumbiai fogyás gyorsított fogyás

  Előző kiadott cikk Következő kiadott cikk.