Primavera Gelenkbalsam / Gelenk balzsam (250 ml)

Naturlandi zsírégető, Naturland Elektrolit egyensúly kapszula - 40 db

Tartalom

  Nézd meg a termékelérhetőséget a hozzád legközelebbi üzletben A listákban azok a települések és üzletek jelennek meg, melyek választékának része az adott termék!

  naturlandi zsírégető

  Település Termékleírás Termékleírás A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve részt vesz a normál birkózó egészséges fogyás anyagcsere-folyamatokban. A kálium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

  naturlandi zsírégető

  Cikkszám A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva. Összetevők Termékleírás Termék információk A magnézium integratore zsírégető az elektrolitegyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Az ajándék is természetes Gyűjtsön össze naturlandi zsírégető pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic naturlandi zsírégető 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat a termék nevével együttlezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft.

  Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét!

  naturlandi zsírégető

  Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat Beküldési határidő: A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. Az akcióban részt vehet minden, Naturlandi zsírégető állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. Jogi út kizárva!

  Jellemzők Étrend-kiegészítő, Komplex, Kálium, nátrium, magnézium, 40 db napi 2, A normál izomműködéshez, és az idegrendszer megfelelő működéséhez, Izomműködés, Idegrendszer, Fáradtság csökkentése, Vitaminok nekem és családomnak!

  naturlandi zsírégető

  Előírt terméknév Elektrolit egyensúly kapszula. Étrend-kiegészítő termék Almárka.

  naturlandi zsírégető