20 font súlycsökkenés átalakulás, lépjen kapcsolatba velünk

Súlycsökkenés átalakítása

Tartalom

  Christian Bale látványos átalakítása A színészt Brentwoodban fényképezték át olyan átalakítással, amelyben teljesen felismerhetetlennek tűnik.

  súlycsökkenés átalakítása linda cobb fogyás

  Megszoktuk a fizikai változásokat Christian Bale, a színész tartja azt a rekordot, hogy ő volt az, aki a legtöbb súlyt elvesztette egy szerep miatt.

  Három hónapig csak egy doboz tonhalat és egy almát evett, hogy elveszítse a teljes mennyiségét 28 kiló ami megkövetelte tőle az álmatlan Trevor Reznik szerepének eljátszását a "The Machinist" -ben.

  súlycsökkenés átalakítása fogyni körutazás

  A profi boksz kategóriában a harcosok súlya meghaladja a 63 kg-ot és a 66 kg-ot. Bár nem tér el a végletekig a The Machinist című munkájában, Brad Anderson filmjében, amelyért óriási veszteséget okozott 28 kiló, Bale a szigorú étrendnek és a sok edzésnek köszönhetően rendkívül lesoványodottnak tűnik a filmelőzetesben.

  súlycsökkenés átalakítása súlycsökkenés a kibocsátásokkal

  És ezek után ismét meghíznak. Senki sem lepődött meg azon, hogy Christian Bale felfedezte Brentwood Los Súlycsökkenés átalakítása utcáit, eddig felismerhetetlen képpel, kissé nagyobb súlyjal, rövid hajjal és szakáll nélkül.

  súlycsökkenés átalakítása hogyan kell gyakorolni a gyors fogyáshoz

  Ez a képváltozás ismét engedelmeskedni fog a forgatókönyv követelményeinek? Egyelőre nem ismert, de ha igen, akkor ez lenne az a csavarjának sokadik fordulata színész nem fél a visszapattanó hatástól többek között.

  súlycsökkenés átalakítása fogyhat egy trambulinon

  Hagyunk egy galériát, ahol megtekintheti az összes stílust Christian Bale ezekben az években:.