4 perces szuperintenzív, zsírégető Tabata edzés - BodyBuilding - Ép testben ép lélek

Zsírégető tabata

karcsúsító Barry szoptatás fogyás eredményei

Feltalálója Izumi Tabata professzor, akinek az elsődleges célja ezzel az edzésmódszerrel az volt, hogy feljavítsa a japán gyorskorcsolyázók teljesítményét. A módszert tesztelték is, ami bebizonyosította, hogy a sportolók teljesítménye javult ettől a módszertől, zsírégető tabata igen rövid idő alatt.

gnocchi fogyás zsírégető rutinok

Ez a módszer egyre inkább nálunk is elterjedt és előszeretettel alkalmazzák erő és állóképességi sportolók is. Lényege abban áll, hogy 4 percig gyakorlatilag szinte semmi pihenővel kell végigcsinálni egy gyakorlatsort.

  • Vizi Erzsébet
  • Írta: Gergelyfi Róbert

A gyakorlatsort úgy kell összeállítani, hogy összesen 8 gyakorlatot tartalmazzon. Egy-egy állomáson 20 másodpercig kell dolgozni, majd a következő állomásra átballagva kezdődhet is a következő feladat.

  • Его тело не обладало нужными навыками.
  • Ревниво спросил Элвин.

Ez azt jelenti, hogy a pihenésre csak 10 másodperc marad. A hatását te választod meg A legnagyobb előnye, hogy nem időigényes és hogy a gyakorlatok variálásával te zsírégető tabata meg a célt!

fogyni 10 kg 3 hónap alatt 45 éves vagyok, és nem tudok lefogyni

Ha inkább keringésfokozó gyakorlatokkal kooperálsz, akkor zsírégető hatású lesz. Ha erősítő hatású gyakorlatokat választasz, akkor a zsírégetés mellé az izomfejlesztés is párosul.

Ez utóbbihoz már nagyobb állóképesség szükséges.

cdc fogyás statisztika mennyi ideig kell elveszíteni a testzsírt

A körök számát is te határozod meg. Kezdetben kör is kikészít, de idővel kört is le tudsz majd nyomni.

Kezdő zsírégető gyakorlatok 4 perces Tabata edzéshez 1. Ezen kívül számos olyan videó található a youtube-on, melyből ötletet meríthetsz és kedved kaphatsz a Tabata edzéshez.

4 perces szuperintenzív, zsírégető Tabata edzés - BodyBuilding - Ép testben ép lélek

A következő videót kezdőknek ajánlják, de az erősítő hatású gyakorlatok miatt, ez keményebb 4 perc lesz, mint az első, általam ajánlott 8 gyakorlat: Hasonló az előzőhöz képest. A plank gyakorlatot érdemes, minden edzésbe beilleszteni.

fit pulzus zsírégetés lefogyhat úgy, hogy bedobja

Jó hasizom és törzsizom erősítő gyakorlat: Ha önálló gyakorlatot szeretnél összeállítani és csak zenére van szükséged, akkor ebből a csatornából lehet válogatni.