A személyi edző tanácsa: Top 5 nyári zsírégető | Hello Tesco

Zsírégető technika

Kategória: CímlaponÉletmód Megtekintés Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy ma már egy egészen jól fizető iparág alakult ki a túlsúlyos emberekre alapozva, akik minden pénzt megadnának azért, hogy csodabogyók vagy csodamódszerek hatására megszabaduljanak felesleges kilóiktól.

Mi sem jobb példa erre, mint Miki Ryosuke, a ma már ismert japán fitneszguru példája, aki egykoron 44 kilogrammos súlyfeleslegétől szabadult meg mindössze azáltal, hogy elsajátított egy ősi, légzéstechnikán alapuló módszert.

zsírégető technika

A módszer azóta egyre népszerűbbé vált az egész világon, és ma már csak a légzésdiéta néven ismerik a legtöbben, kipróbálói pedig mind egy szálig arról nyilatkoztak, hogy megdöbbentő hatást produkált náluk a lehetőség, ráadásul teljesen ingyen, hiszen a technika mindenki számára nyilvános, elérhető, elsajátítható.

Ryosuke szerint a speciális légzéstechnika olyannyira hatásos, és úgy stimulálja a szervezet zsírégető folyamatait, hogy alig két hónap alatt ő megfelelő étrend mellett 44 kilogramm súlyfeleslegtől szabadult meg általa. Sikeres fogyás egyszerű légzéstechnikával!

zsírégető technika

Az egész történet leginkább megdöbbentő része, hogy a japán fiatalember eredetileg nem is fogyni zsírégető technika volna, hanem hátfájását akarta csillapítani egy ősi japán módszerrel, ami hazájában az alternatív gyógyászatok egyik legnépszerűbb válfaja. A magyarul hosszú légzés technikájának nevezhető gyakorlattal azonban hősünk nem csak a hátfájását enyhítette sikeresen, hanem olyan heves zsírégető folyamatokat indított be vele, hogy már másnap érezte a fogyasztó hatást, valamint az zsírégető technika felgyorsulását.

Zsírégető Tánctréning

Ryosuke ekkor gondolt arra, hogy érdemes alaposabban is foglalkozni ezzel a főként a jógához visszavezethető gyógymóddal, és továbbfejleszteni a légzésdiéta módszerét, amihez először is fel kell venni egy speciális pózt, majd úgy belélegezni a levegőt, hogy az oxigén kifújása hosszasan, mondhatni elnyújtva, 7 másodperc alatt következzen be.

A japán fiatalember szerint a speciális jógapóz, illetve a bent tartott levegő miatt olyan sikeres ez a különleges technika, amelynek alkalmazása során szervezetünk sokkal több oxigént képes felhasználni, mint normális esetben, ez pedig olyannyira felgyorsítja a zsírégető- és anyagcsere-folyamatokat, hogy a kilók szó szerint eltűnnek az emberről.

zsírégető technika

A légzésdiéta gyakorlásának előnye, hogy életmódszerűvé is válhat, egy nap pedig többször is gyakorolható a cél érdekében, de naponta legalább percet érdemes rászánni ahhoz, hogy sikert érhessünk el vele.

Ez a különleges technika Miki Ryosuke szerint főként azoknak nagyon előnyös, akik olyan sok súlyfelesleget halmoztak már fel, hogy képtelenek hatékonyan mozogni, hiszen esetükben a mozgás is inkább a zsírégetés beindítása miatt fontos az első időszakban, ehhez pedig ez a különleges módszer is tökéletesen megfelel.

Lipomasszázs: zsírégető masszázs: A zsírleszívás, a lipomasszázs, a lipogenezis, a lipolízis, a liposzkópia, a lipo-vízelvezetés olyan szavak, amelyekben közös nevező van, kezdve a "lipo" szóval, görög eredetű szó, amely zsírot jelent vagy elhagyni. A es években elvégzett több százezer "zsírleszívásnak" köszönhetően, amikor ez az esztétikai célú sebészeti technika divatossá vált, sokan társították a lipo szót ezzel a technikával, amelynek elsődleges feladata annyi zsír és zsír kivonása. De a műtét azóta sokat fejlődött, és új, nem invazív és nem agresszív technikák jelentek meg a zsír és a narancsbőr kiküszöbölésére, amelyek nagyon jó eredményeket kínálnak, anélkül, hogy át kellene menni egy műtőben. A lipomasszázs ezen zsírégető technika egyike.